Cautare

732 de rezultate pentru "jaf amanet arad" (3.15 secunde)
DIICOT Timisoara a descins, in aceasta dimineata, la doua saloane de masaj din Arad, folosite de o retea de proxeneti pentru prostitutie.
Accidentarea lui Vlad Chiriches (33 de ani) suferita in meciul cu UTA, 1-2 la Arad, e mai serioasa decat s-a crezut initial.
Superliga, etapa a 25-a UTA Arad - FC Botosani 2-2 Au marcat: ... "Francisc Neuman" (Arad) Arbitru: Gaman George Catalin (Craiova) / A1:
UTA Arad a fost invinsa clar de Rapid, 1-4. Dupa meci, Mircea Rednic a transmis ca scorul nu reflecta realitatea din teren si ca UTA putea obtine chiar victoria, insa greselile mari din defensiva au contat decisiv.
UTA Arad si FC Voluntari au oferit unul dintre cele mai spectaculoase meciuri ale anului in SuperLiga. "Batrana Doamna" s-a impus cu 4-3, in prima runda din play-out.
In cele din urma, Eugen Marius Opran, reprezentantul Asociatiei Patronale din Romania si Petre Costel, liderul sindicatelor portuare sunt singurii membri ai Consiliului de Administratie care pot fi exclusi cel putin teoretic din tabara sustinatorilor lui Moldoveanu si a politicii de jaf puse la cale de acesta.
PNA, cu ochii pe directorul general (inca) al CN APMC Asa se face ca politica de jaf la adresa patrimoniului public a actualului director general al Administratiei Portuare a produs prejudicii imense companiei pe care o conduce, fie direct, fie prin pierderea tuturor surselor importante de venituri, aspecte care au fost prezentate in premiera de cotidianul "Replica”.
• Sper ca de la 1 ianuarie 2011, Guvernul sa introduca impozit pe orice fel de venit, ca in orice tara civilizata si sa nu mai opereze majorari de taxe • Cel mai mare jaf legat de venitul bugetului de stat s-a facut perioada in 2007-2008.
Pentru ca nu putem sa ascundem ca a fost un jaf pe fata. GdS: Se mai incearca rambursari ilegale de TVA?
Pentru ca nu putem sa ascundem ca a fost un jaf pe fata. GdS: Se mai incearca rambursari ilegale de TVA?
Conducerea CNE-PROD Cernavoda, societatea ce gestioneaza Unitatea I a Centralei Nuclear-Electrice a incheiat in urma cu un an un contract cu o firma bucuresteana pentru exploatarea instalatiei de furnizare a apei potabile pentru platforma centralei, in valoare de peste 4,3 miliarde lei.
Asa-zisa reforma a sistemului energetic romanesc, in spatele careia s-a aflat ex-ministrul economiei, pesedistul Dan Ioan Popescu, s-a dovedit a fi profitabila mai degraba pentru „baietii destepti“ de pe piata energiei, cum i-a numit presedintele Traian Basescu pe cei care castiga sute de milioane de dolari din intermediere.
Va dati seama, asadar, ce jaf era acolo. Fostul ministru Gheorghe Dobre, total dezinteresat de soarta falezelor din Eforie Rep.:
Reprezentantii PPCD cred ca ridicarea monumentului este expresia „unui jaf bugetar“, iar amplasarea lui in locul respectiv - „absolut nejustificata“, in conditiile in care exista deja, in fata intrarii Senatului, un monument mai mic dedicat eroilor.
Unul din sefii Fiscului constantean rupe tacerea asupra implicarii lui Stanca La izbucnirea scandalului rambursarilor frauduloase de TVA, Mihu si Branza au incercat sa arunce vina pe Directia Controlului Fiscal Constanta, sustinand ca ei i-ar fi informat pe inspectorii fiscali constanteni asupra platilor enorme efectuate in contul rambursarilor de TVA catre cele cateva firme locale, desi DCF a fost sigura institutie care a sesizat uriasul jaf asupra banului public.
Necontenit, la carma statului roman s-au aflat numai guverne alcatuite din komisari, evropeni, sau sovietici, cu totii reprezentanti ai intereselor internationale anticrestine si antiromanesti, personaje corupte, haite de nemernici si ticalosi pusi pe jaf si capatuiala.
Refacerea unitatii s-a facut prin cucerire si jaf, fratii intru credinta aducand cu ei inchizitia si rugurile. In final si bizantinii au reusit ceea ce rusii din Novgorod au reusit inaintea lor:
-daca te musca o pisica, visul iti indica fie egoismul tau (primesti, dar nu oferi nimic inapoi), fie resimti teama sau frustrare cand nu-ti merge ceva bine -daca salvezi o pisica, vrei sa-ti revendici puterea si independenta -cand te zgarie o pisica e semn ca esti amenintata, ai dorinta de a-ti apara teritoriul sau poate insemna si infidelitate, gelozie intre amanti -pisicile care se bat iti arata ca ai dusmani, la fel ca si pisica moarta, care inseamna ca ai un inamic, dar de care insa vei scapa -daca auzi in vis o pisica zbierand, sugereaza ca cineva a spus ceva de rau intr-un moment de nervozitate, fara intentie -o pisica fara coada e semn al pierderii independentei -mieunatul unei pisici e imaginea unui prieten fals, care nu iti vrea binele, - iar mai multe pisici mieunand sunt semnele unei inselatorii sau a unei cununii anulate -daca mangai o pisica in vis, inseamna perversitate, oameni cu doua fete, hoti -cand visezi ca o pisica doarme, vei avea noroc in dragoste -pisica torcand e imaginea unei femei sirete, care te va trada -un pui de pisica daca te zgarie sau te musca - partenerul te inseala sau te va insela, insa traditia orientala considera acest vis un semn bun, de bucurii si relatii bune cu apropiatii -mai multe pisici la un loc sunt semn de rau pentru familie, te avertizeaza ca vor aparea probleme sau un eveniment neplacut -a manca carne de pisica in vis, are o semnificatie ciudata, aceea ca vei invata sa folosesti magia neagra -daca o pisica iti intra in casa, trebuie sa fii atenta pentru ca visul te avertizeaza in legatura cu jaf, cineva iti va sparge casa -daca te lupti cu o pisica ce te zgarie, e semn ca vei avea o boala lunga si grea, de care insa te vei vindeca -daca visezi o pisica in dormitor si ai probleme de natura sexuala, visul iti indica o vina pe care o porti in suflet, deci mare atentie la amanuntele din vis.
Viceprimarul liberal Mircea Razvan Cristea sustine ca sefii Bucurestiului practica un tip modern de jaf asupra oraselor din provincie. Din punctul de vedere al omului politic penelist, administratia locala din Romania este "cenusareasa" administratiei romanesti.
google-analytics.com